Thursday, November 21, 2013

Serlahkan Keyakinanmu !

Miera suka tengok cerita memberku hawa 2. Siapa pernah tengok cerita memberku Hawa 2 tu? Pelakon dia pun macam cute je.. macam cantik je. Cerita dia pun macam comel-comel je.

Dua-dua pelakon cerita ni comel cantik dan pandai berlakon. Siti Saleha dengan Nad Zainal yang berlakon cerita ni. Memberku Hawa musim ke 2 ni Nurhawa (Siti Saleha) dengan Kay ( Nad Zainal ) mewakili wanita Malaysia hari ini yang memilih untuk menghadapi kehidupan dengan sikap positif tanpa kompromi. Jaln cerita pada musim ni pun kelakar. Dalam setiap episode Kay dan Hawa ni akan tunjukan bagaimana mereka ni berusaha dan menghadapi cabaran hidup. Kay dan Nur Hawa ni masing-masing ada prinsip sendiri. Diorang ni memang konfiden habis lah! Yang penting Miera suka karakter diorang dalam cerita ni sebab diorang ni comel dan kelakar!

Pada wanita muda macam Kay dan Nurhawa, sekarang ni #KotexRiseUp nak tingkatkan keyakinan anda dengan ‘Rise Up’ moment korang. Korang suka ambil gambar dan video? Log in facebook then terus pergi ke apps ni kotex rise up moment  kalau menang boleh dapat kamera Samsung Galaxy dan kamera instax tau!
Mudah je cara nak join contest ni!

1.   Register korang punya detail dulu kat Kotex Rise Up Facebook punya app (kotex rise up moment ). Dapatkan free sample dari kotex!

2.   Hantar gambar anda dan video mengikut mana-mana platform. Sekiranya anda menggunakan instagram , pastikan Instagram itu public ya~




 

:via Facebook app- upload gambar dan caption kan gambar tu

:via Instagram- upload korang punya video 15 saat dan caption kan video tu. Hashtag #KotexRiseUp

 

Ada gallery untuk gambar dan video untuk korang tengok, like, dan share!

Pemenang akan dipilih berdasarkan voting and judging

5 pemenang untuk video contest dan 5 pemenang untuk photo contest
 


 

 

Tempoh contest: 1 November 2013 hingga 13 December 2013 Apa tunggu lagi jom lah join contest ni!

 

p/s: Senang je contest ni! Nak join boleh hantar video korang atau gambar dekat kotex rise up moment

BTW Miera pun join contest ni so vote lah kita =) Peace no war! Kalau Miera menang Miera akan share momen paling gembira tu bersama anda. Love miera.


ahhaks macam cantik je macam comel je vote tau jangan tak vote !
 

 

4 comments:

  1. good luck... cam instax tu memang best...

    ReplyDelete
    Replies
    1. thx msredcheesecake =) tulah miera nak camera instax tu tu yang join contest ni jangan lupa vote ya ~

      Delete
  2. Replies
    1. thx k.paridah akak jangan lupa vote untuk miera ya =) ajak kawan2 vote sekali

      Delete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...